söndag 10 juli 2011

Dag med Alex i Paris

Som var i torsdags alltså ;D

Efter våra lektioner som slutade vid halv ett ställde jag och Amanda oss vid Place Victor Hugo för att vänta på att Alex skulle komma med métron. Precis där vi ställde oss stannade en Vitaminwater-van och hade något slags "lotteri". Man fick snurra på en sak som sedan visade vad för smak man skulle få. Det fanns även två "xxx" flikar. Om man hamnar på en sån skulle man antingen ge tre kyssar/pussar eller skrika ut ur en megafon "Ouiiiiiiiiiiii, c'eeeeeeeeeest booooon!". Fast trots att folk hamnade på dessa så gjorde de inte de sakerna ... tröl! Hahha XD
När vi väntat ett tag på Alex så går en kändis förbi! 8D En känd make-up artist som bland annat har varit med i Top Model: Sutan Amrull!
Det var lite coolt ^__^
Sen när Alex kom stack vi snabbt till McCafé (<3) och sedan hotellet, lämnade grejer och åkte sedan till Eiffeltornet. Det var tänkt att vi skulle upp hela vägen men kön var superdupermegalång och Alex' tid limiterad, så vi åkte iväg för att hitta en restaurang som en bekant hade rekommenderat. Vi hittade inte restaurangen men fick sett en del av Paris och lärt oss att de flesta restauranger inte öppnar förrän vid 19-19:30. Vi hamnade till slut vid en italiensk restaurang och beställde in mat. Vi var de första gästerna, haha. Alex's första intryck av Paris var väldigt dåligt. Jag och Amanda bedyrar att Paris är fantastiskt, och självklart när vi ska försöka bevisa det sätter sig Paris och dess befolkning på tvären när Alex kommer xD Det var komiskt att uppleva, haha xD I alla fall, efter middagen åker vi till Gare l'Est för att hämta Alex' väska och sedan vänta på hans tåg. Paris verkar inte ha fattat det där med bänkar vid perrongerna så vi satt på marken och hade lite picknick :) Amanda hade köpt sitt första packet Hit Minis! Haha xD Klockan 20:20 åkte Alex vidare på sin långa tågluff. Dock så lyckades jag och Amanda lite med vårt uppdrag att förändra Alex' syn på Paris! :D Han hade det väldigt trevligt och förutom en OTROLIGT SKUM SNUBBE och mystiska barriärer nere i métron, tyckte han att Paris verkade helt okej :) Mycket berodde nog på sällskapet med ;)




Vi inne på McCaféeee


Och nu inne på restaurangen :D Kyparen var väldigt trevlig :)


Haha, och sen några skumma tomater inne på Monoprix som jag hittade efter att Alex åkt xD


Och så här ser Sutan Amrull ut (när han inte är drag queen):D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar